Prolećno čišćenje laptop računara – Popust 50%

Vreme je za prolećno čišćenje laptop računara da ne bi došlo do neželjenog pregrevanja, a zatim restartovanja ili gašenja računara. Prema ovom problemu se treba odnositi kao prema nečemu kad mora urgentno da se deluje, kako ne bi nastupile ozbiljne posledice tipa otkazivanja neke komponente, pa samim tim i otkazivanja laptopa.

Laptop ima svoje hlađenje koje je sasvim dovoljno ako se laptop čuva od kontakta sa prašinom i vlagom. Međutim, i najveća briga o laptopu često biva nedovoljna, pa dolazi do situacije da laptop bude prljav. To znači da je neophodno čišćenje, naročito pred početak visokih spoljnih temperatura. Kompletno čišćenje treba da se radi jednom godišnje, a predstavlja minimalno ulaganje jer se time ubrzava rad laptopa, produžava radni vek laptopa i smanjuje rizik od velikih kvarova poput crkavanja matične ploče ili grafičkog čipa.
Čišćenja laptopa zavisi od tipa laptopa – na nekima je čišćenje kulera jednostavno, dok se na drugima mora skinuti sve do poslednjeg šrafa, pa je zato najbolje posao prepustiti profecionalcima.

Iskoristite prolećni POPUST od 50% i izvršite čišćenje laptop računara za samo 999 din. (regularna cena je 2.000 din.). Akcija traje do 01.05.2017.

Više informacija: Servis laptop računara “Profi Computers”

Pročitajte i tekst:  HyperX predstavlja prve gejming slušalice sa Plug-and-Play Dolby Surround zvukom