Sitotehnika – najveći štand na sajmu Grafima

mimaki1Regionalna kompanija Sitotehnika iz Beograda, sa svojim firmama ST Graf u Sarajevu, Banjaluci i Prištini nudi na tržištu regije grafičke mašine, repromaterijal ali i znanje koje je potrebno za kvalitetan grafički proizvod. Tokom Grafime, Sitotehnika će predstaviti novitete na više od 250m² prostora.

Tokom četiri dana Grafime posetioci će moći da uživaju u testiranju najnovijih tehnologija štampe brenda Mimaki iz UV, eko solvent i tekstil segmenta i Epson štampača za direktnu štampu na majicama i sublimaciju na sportsku opremu, jastuke, šolje, kao i VHF CNC mašine koje će seći prethodno štampani pločasti materijal.

Od materijala iz rolne biće predstavljen širok izbor Mactac i LG folije za reklamnu grafiku, 3M reflektujuće i auto folije, Siser termo folija za prenos na majice kao i termo prese. Biće predstavljene cerade, prozorske folije kao i canvas slikarska platna i magnetne folije sopstvenog brenda ST Media, tekstilni i drugi zanimljivi materijali. Takođe, biće štampan bilbord papir nemačke kompanije Ahlstrom.

Pored materijala iz rolne biće promovisani pločasti materijali takođe pod sopstvenim brendom ST Media uključujući PVC ploče, Aky, leksan, HIPS, penaste ploče – foam kao i klirit. Neki od ovh pločastih materijala će biti oplemenjeni štampom na Mimaki UV štampačima i nakon toga sečeni na VHF CNC mašini. Za posetioce iz regije, tu će biti predstavnici njihovih ST Graf filijala koji će biti na usluzi posetiocima.

Pročitajte i tekst:  HONOR predstavio svoje najnovije uređaje na sajmu IFA 2020 u Berlinu

U svakom od press paketa nalaze se i pokloni koji su brendirani posebno za ovaj događaj i upravo na novim štampačima koje Sitotehnika i Mimaki predstavljamo na sajmu. Na taj način možete iz prve ruke videti kvalitet štampe i širinu palete materijala na kojima štampaju novi Mimaki štampači.