Xwave Bluetooth zvučnici za kuću i putovanje

B serija Xwave Bluetooth zvučnika, pored postojećeg B COOL modela dobila je još dva člana – Xwave B CUBE i Xwave B HOME. Osnovna karakteristika ovih modela su intersantan dizajn, čvrstoća izrade i odličan kvalitet zvuka.

Xwave B CUBE

Xwave B CUBE

I B CUBE i B HOME imaju ugrađene baterije koje omogućavaju nekoliko časova autonomije u radu. Pored Bluetooth konektivnosti, oba modela imaju ugrađene FM prijemnike, Micro SD slotove, kao i USB priključak, a poseduju i glasovne podsetnike i tzv. “hands free” funkcije.

Manji model, Xwave B CUBE postoji u nekoliko kolornih varijanti, sa veoma lepo dizajniranom spoljnom plastičnom oblogom, a atraktivnosti doprinosi i LED osvetljenje. Ovaj zvučnik ima 3W, a kvalitet zvuka daleko prevazilazi slične uređaje koji mogu da se nađu na tržištu. Model Xwave B HOME je nešto veći po dimenzijama, za sada je u ponudi samo u crnoj boji, a njegova karakteristika je što poseduje i digitalni časovnik koji se kprikazuje na ekranu dijagonale 3.5 inča. Zvučnik je snage 5W, što bi se reklo da je dovoljno glasan tako da može da se iskoristi i kao mali kućni multimedijalni sistem.

Xwave B HOME

Xwave B HOME

Cene ovih modela su više nego povoljne. Xwave B CUBE košta 1790, a Xwave B HOME 2590 dinara. Više detalja o njima potražite na sajtu distributera – NT Company.

Pročitajte i tekst:  Da nikad ne izgubite ključeve