AppGallery vam donosi inspiraciju za prolećne dane

Proleće je savršeno doba godine za nove početke – bilo da želite da počnete sa treningom, naučite novi strani jezik, organizujete putovanje ili na drugi način odvojite vreme za sebe, svi poduhvati postaju lakši tokom vedrih, sunčanih dana. AppGallery, Huawei prodavnica aplikacija, donosi pregršt popularnih aplikacija koje će vas inspirisati da na najbolji način iskoristite prolećne dane.

AppGallery – Sve važne aplikacije na dohvat ruke

Huawei prodavnica aplikacija AppGallery pruža bogatu ponudu popularnih aplikacija u više od 170 zemalja i regiona, a o njenoj popularnosti najbolje svedoči prošlogodišnja Mobile Games nagrada za „Najbolju alternativnu prodavnicu aplikacija“.

AppGallery na jednom mestu okuplja sve neophodne aplikacije – od onih globalno popularnih, kao što su društvene mreže i aplikacije za komunikaciju i razmenu poruka, do lokalnih favorita koji olakšavaju svakodnevicu, poput aplikacija omiljenih prodavnica, medija i banaka. Kompanija Huawei pažljivo osluškuje potrebe svojih korisnika, pa je broj dostupnih aplikacija u stalnom porastu, zahvaljujući strateškim partnerstvima sa programerima širom sveta. Kako je sigurnost korisnika na internetu jedan od imperativa kompanije Huawei, sve aplikacije koje su u ponudi na AppGallery su testirane i mogu se bezbedno koristiti, a podaci korisnika su zaštićeni tokom čitavog procesa preuzimanja i instaliranja aplikacija.

Upustite se u nove avanture sa AppGallery

AppGallery nudi kolekciju pažljivo odbranih aplikacija najrazličitijih kategorija za preko 580 miliona korisnika na dnevnom nivou – od aplikacija za putovanje i navigaciju, preko šopinga, igrica i zabave, do aplikacija za učenje stranih jezika i fitness. Takođe, aplikacije se redovno ažuriraju, tako da ste u svakom trenutku u toku sa najnovijim sadržajima i unapređenim funkcijama.

Pročitajte i tekst:  AppGallery proglašena za „Najbolju alternativnu prodavnicu aplikacija“ na Mobile Games dodeli nagrada za 2023. godinu

Ukoliko želite da se otisnete u nove avanture ili organizujete kratak praznični odmor, na AppGallery ćete veoma praktično preuzeti aplikacije kao što je Booking i povoljno organizovati smeštaj. Za jednostavnu navigaciju kroz grad, u kategoriji Navigation & transport možete pronaći i korisne aplikacije kao što je Moovit, ali i taksi aplikacije kao što su Yandex ili Pink.

Ako vam je fotografija hobi, a želite da zabeležite nezaboravne trenutke sa odmora ili praznika, AppGallery poseduje čitavu kategoriju različitih aplikacija za editovanje uz koje će vaše fotografije i video-snimci zablistati u punom sjaju.

Ukoliko prolećne dane planirate da iskoristite kako biste se pokrenuli i ušli u top formu, obradovaće vas brojni sadržaji koje AppGallery donosi u kategoriji Sports & health. Bilo da ste ljubitelj trčanja, teretane ili brze šetnje, nema sumnje da ćete na AppGallery pronaći aplikaciju koja odgovara vašim fitness potrebama, kako biste ispratili svoj napredak i izazvali sebe da postignete još bolje rezultate.

Uživajte u omiljenim serijama i plejlistama uz Huawei FreeClip i AppGallery

Pored popularnih aplikacija za fitness, učenje stranih jezika, kupovinu i vesti, na AppGallery dostupne su i streaming platforme kao što su Deezer, HBO Max, Disney+ i Amazon Prime. Najnovije Huawei bežične slušalice, Huawei FreeClip, donose fantastičan kvalitet zvuka za vrhunsko imerzivno iskustvo i uživanje u raznovrsnim sadržajima ovih platformi. Huawei FreeClip pogodne su za gledanje serija, kao i za intenzivne sportove zbog svoje izuzetne udobnosti i prilagodljivosti uhu. Tu je i moćna baterija koja traje i do 36 sati, tako da nikad nećete ostati bez slušalica na polovini uzbudljive epizode ili plejliste za trening. Huawei FreeClip slušalice kombinuju naprednu funkcionalnost i elegantan, unikatan dizajn sa savitljivom C-bridge komponentom, pa će njihov prepoznatljiv oblik i dve upečatljive varijante – crnu i boju lavande – na idealan način dopuniti sve vaše prolećne stajlinge.