HONOR potvrdio da će Snapdragon 888 mobilna platforma biti korišćena u najnovijoj Honor Magic3 seriji

Predsednica sektora zaduženog za proizvode u kompaniji Honor, Fang Fei, citirana je u pres saopštenju koje je objavio poznati proizvođač mobilnih procesora Qualcomm. Kompanija je u saopštenju otkrila da će njena najnovija Snapdragon 888 mobilna platforma biti korišćena u najnovijoj Honor Magic3 seriji.

Ova vest predstavlja još jedan veliki trenutak za Honor od novembra prošle godine. Stvaranjem jakih partnerstava sa vodećim tehnološkim kompanijama kao što su Qualcomm i Google, jedan je od najvećih ciljeva koji je kompanija Honor u ovom vremenskom periodu ostvarili.

Uspešno lansiranje modela Honor 50, prvog smartfona sa Snapdragon 778G mobilnom platformom, svakako je bio poseban trenutka za kompaniju.

Priznanja prve grupe korisnika u Kini bio je dodatni podsticaj za nas. Videli smo pozitivne rezultate koje je donelo optimizovanje Snapdragon 778G procesora kada su u pitanju iskustvo korišćenja i brzina rada.

U isto vreme, nadmašena su očekivanja koja ljudi imaju u vezi sa tim kako telefon čija cena kreće od 418 dolara treba da izgleda, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu kamere i korišćenju premijum materijala.

“Zapravo, telefon je toliko dobro primljen, da smo ostvarili preko 77 miliona dolara profite u pretprodaji i to za samo 1 minut od njenog početka “ – rekla je Fang Fei.

Pročitajte i tekst:  HONOR „prodrmao’’ kinesko tržište pametnih telefona