Ekskluzivno: Revolucionarna kombinacija pametnog sata i slušalica konačno dostupna u Srbiji

Huawei je korisnicima širom sveta predstavio novi pametni sat koji donosi kombinaciju inovativnog dizajna i visoke funkcionalnosti – Huawei Watch Buds. Kao prvi pametni sat u industriji sa magnetnim pop-up poklopcem i integrisanim slušalicama, Huawei Watch Buds zamagljuje granice između TWS slušalica i pametnih satova. Ovaj fantastični nosivi gedžet rešava problem zaboravljanja ili gubljenja slušalica tokom svakodnevne upotrebe i predstavlja praktično i lagano pametno iskustvo. Od 5. juna Huawei Watch Buds su dostupne korisnicima kod operatera A1, po ceni od 2.850,00 RSD na 24 mesečne rate.

Elegantan dizajn i visoko integrisana arhitektura

Vodeći se imperativom stalnih tehnoloških inovacija, kompanija Huawei kreirala je prvi pametni sat na nivou industrije koji u sebi sadrži mesto za TWS slušalice. Huawei Watch Buds stoga poseduje izuzetno kompaktno dizajniranu strukturu, uz precizno izrađene komponente koje obezbeđuju praktično korisničko iskustvo. Samo kućište sačinjeno je od nerđajućeg čelika, a njegov ispolirani sjaj doprinosi zadivljujućem estetskom doživljaju. AMOLED displej dimenzija 1.43 inča u kombinaciji sa nerđajućim čelikom, 710 Clous de Paris ukrasima na tasteru sata i kožnom narukvicom vrhunskog kvaliteta postiže izuzetno sofisticiranu estetiku.

Kućište je debljine svega 14.99 mm, a praktičnom dizajnu uređaja doprinosi i pop-up poklopac koji se otvara blagim pomeranjem uz precizan dizajn rotirajuće osovine, što omogućuje spajanje slušalica i sata pomoću magneta. Inovativna struktura ovog novog pametnog sata sa mestom za praktične bežične slušalice obezbeđuje vrhunske karakteristike u izuzetno kompaktnom kućištu.

Pročitajte i tekst:  Kako se rešiti gradske buke uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

Bežične slušalice koje objedinjuju praktičnost i napredne tehnologije

U poređenju sa tradicionalnim bežičnim slušalicama, Huawei Watch Buds su 50% manje i 90% efikasnije koriste prostor, uz težinu od svega 4g, koja ih čini udobnim za nošenje i korišćenje. Slušalice se dopunjuju kada se vrate u predviđeni prostor unutar pametnog sata, a napredna tehnologija koja podrazumeva dva platinasta prstena za punjenje obezbeđuje da se slušalice pune bez obzira na ugao pod kojim su postavljene, pri čemu se na na displeju sata očitava status baterije. Bežični super-punjač sačinjen je od novog termalno provodljivog oksidnog keramičkog materijala, a baterija ima kapacitet za optimalno funkcionisanje do čak tri dana.

Huawei Watch Buds slušalice poseduju brojne karakteristike koje korisničko iskustvo podižu na potpuno novi nivo. Vrhunski kvalitet zvuka omogućen je zahvaljujući planarnoj membranskoj jedinici punog opsega, koja poseduje četiri magneta i planarnu zavojnicu za generisanje bogatih zvukova. Tehnologija za adaptiranje ušnom kanalu obezbeđuje da se zvuk pametno prilagođava karakteristikama svakog pojedinačnog uha, a inovativne opcije kontrole na dodir omogućavaju korisnicima da na praktičan način upravljaju pozivima i muzikom. Unapređene su i opcije AI redukcije šuma, tako da pored poništavanja buke postoji i Awareness režim, koji obezbeđuje korisniku da istovremeno obrati pažnju na ono što se dešava u njegovom okruženju.

Vrhunske funkcije praćenja zdravlja – zaštitni znak Huawei pametnih satova

Pročitajte i tekst:  Noćna mora uoči Božića: kompromitovani finansijski kredencijali trećine onlajn kupaca

Kada je reč o funkcijama za praćenje zdravlja, Huawei Watch Buds podržava višestruke mogućnosti, kao što su automatsko merenje kiseonika u krvi, praćenje otkucaja srca putem tehnologije TruSeen 5.0+ i praćenje sna, ali takođe pruža i profesionalnu analizu podataka i sistem za nagrađivanje aktivnosti i unapređuje kvalitet treninga. Huawei Watch Buds namenjen je korisnicima koji se rekreativno bave sportom, ali i profesionalcima, budući da poseduje deset profesionalnih sportskih modova za trčanje, vožnju bicikla, veslanje i mnoge druge. Mogućnosti koje pruža Huawei Watch Buds dodatno su proširene uz brojne aplikacije koje su dostupne na AppGallery.