ISTRAŽITE NAJNOVIJU TEHNOLOGIJU DIGITALNOG PRIKAZA NA LG DIGITAL CONNECT 2020

Online izložbe nisu novost, ali su značaj i vrednost ovakvih događaja u 2020. godini značajno porasli za potrošačke brendove, kao i za brigu o poslovanju, kupce da i ne pominjemo. Online izložbe pružaju priliku brendovima da lako komuniciraju o prednostima proizvoda koje nude, bez potrebe fizičkog kontakta. Ovo je od ključne važnosti za informisanost potrošača pre nego se odluče da kupe neki proizvod.

Kompanija LG Electronics Busniss Solutions pokrenula je virtuelnu izložbu pod nazivom LG Digital Connect (DC) 2020, kako bi na najbolji način predstavila svoju komercijalnu postavku digitalnih ekrana. Ova integrisana marketinška i prodajna platforma, lansirana u avgustu, pruža zanimljive i jednostavne virtuelne ture gde posetioci mogu da vide raznovrsna poslovna rešenja uz jasna objašnjenja vodećih tehnoloških postavki u industriji, kao i karakteristike proizvoda i njihovu praktičnost. Starim i novim kupcima LG DC 2020 pruža sve relevantne informacije koje će im pomoći da utvrde koji proizvodi najviše odgovaraju njihovim specifičnim poslovnim zahtevima.

Imajući na umu praktične potrebe kupaca kompanije LG širom sveta, ova virtuelna izložba prikazuje jednostavne opise proizvoda i tehnologija praćenih korisnim konsultacijama vezanih za prodaju.

Posetioci mogu da izaberu Product Showroom turu kako bi saznali sve o najnovijem LG LED prikazu u virtuelnom okruženju ili da izaberu Vertical Showroom obilazak kako bi iskusili različite načine upotrebe digitalnih reklamnih panoa. U svakom trenutku, na samo par klikova, mogu da vide detaljne specifikacije svakog uređaja.

Pročitajte i tekst:  Kog kablovskog operatera odabrati?

Kompanija LG nudi širok izbor komercijalnih proizvoda za prikaz, od Micro LED i bežičnih modela LED serije do LED Cinema ekrana, svi su izloženi u Product Showroom obilasku. Vertical Showroom tura prikazuje kako se najsavremenije tehnološke mogućnosti digitalnog prikaza lako instaliraju i prilagođavaju svakoj situaciji, uključujući javne prostore, korporacije, državne ustanove, maloprodajne radnje, škole i ugostiteljske objekte. Pored toga, sajt omogućava posetiocima da pregledaju najnovije studije slučaja kompanije LG za ugradnju B2B ekrana, kao i novosti u visokotehnološkom svetu digitalnih reklama.

Posetite LG Digital Connect 2020 na https://lginformationdisplay.com/dc2020.