Kingston FURY je stigao! Nov asortiman proizvoda podići će vaš sistem na još viši nivo

Kingston FURY, ogranak u okviru Kingston Technology Europe Co LLP, koji posluje u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je najavio početak isporuke na tržište memorija visokog kvaliteta: Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast i Kingston FURY Impact. Entuzijasti i gejmeri širom sveta mogu da nadograde svoje konfiguracije sa modulima koji odgovaraju njihovim potrebama – DDR4 RGB, DDR4 non-RGB i DDR3.

Savršen za igrače koji žele vrhunske performanse, Kingston FURY Renegade DDR4 RGB omogućiće vam poboljšanje frame rate-a u igrama, glatko emitovanje vaših streamova i nesmetano montiranje video klipova. Nudi brzine do 4600MHz pri niskim CL15-CL19 latencijama.  Dinamičko RGB osvetljenje koristi patentirani Kingston FURY Infrared Sync Technology za pružanje glatkih, sinhronizovanih svetlosnih efekata. Svojim agresivnim, elegantnim crnim hladnjakom i odgovarajućim crnim PCB-om Kingston FURY Renegade DDR4 takođe pruža ultra-visoke brzine i do 5333MHz, pri niskim CL13-CL20 latencijama. Oba su sertifikovana za Intel XMP sa profilima koji su optimizovani za Intelove najnovije čipsete – samo odaberite ručno podešeni profil u vašem BIOS-u i spremni ste da sejete strah u redove vaših neprijatelja. Dostupno u pojedinačnim modulima kapaciteta 8GB – 32GB, kao i u setovima od 2, 4 i 8 sa kapacitetima do 256GB.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB i Kingston FURY Beast DDR4 pružaju snažna poboljšanja performansi u igrama, video editingu i renderingu sa brzinama do 3733 MHz i CL15–19 latencijama. Oni koji žele cenovno pristupačnu nadogradnju, kupovinom Kingston FURY Beast DDR4 RGB dobijaju mogućnost glatkih i zapanjujućih svetlosnih efekata. Dostupno u kapacitetima od 8 GB do 32 GB u jednom modulu i kapacitetima setova od 16 GB do 128 GB. Za one koji traže moderan dizajn niskoprofilnog hladnjaka, tu je Kingston FURY Beast DDR4, dostupan u pojedinačnim modulima od 4 GB do 32 GB i kompletu od 8 GB do 128 GB. Oba imaju automatski overclocking Plug n Play na 2666 MHz i spremni su za Intel XMP, kao i za AMD Ryzen. Dostupni su i DDR3 setovi.

Pročitajte i tekst:  Kingston Digital postaje vlasnik USB tehnologije

Potpuno opremite vaš prenosni računar ili PC malih dimenzija uz Kingston FURY Impact SODIMM, kako biste smanjili sistemska kašnjenja i otvorili čitav svet novih detalja. Spremni za Intel XMP kao i AMD Ryzen, uz podržane kapacitete do 64 GB, Plug N Play Kingston FURY Impact DDR4 automatski se overclockuje na najvišu frekvenciju, do 3200 MHz, za podršku najnovijim procesorskim tehnologijama Intel-a i AMD-a. Instalirajte elegantni crni PCB za jednostavan boost – nema potrebe za zamarajućim BIOS podešavanjima, a i dalje radi hladno, tiho i efikasno, zahvaljujući niskom naponu Kingston FURY Impact DDR4 od 1,2 volta. DDR3 takođe je dostupan u brzinama do 1866 MHz.

„Sa zadovoljstvom nastavljamo da na tržište isporučujemo iste sjajne memorije visokih performansi kao i vrhunsku korisničku uslugu koju ljubitelji igara i PC entuzijasti očekuju od nas, sada u vidu Kingstona FURY brenda“, rekla je Ivona Zalevska, poslovna menadžerka DRAM-a, Kingston EMEA. „Bez obzira da li razmišljate o jednostavnoj nadogradnji po povoljnoj ceni ili ste spremni da maksimalno iskoristite mogućnosti svog sistema za vrhunsko igračko iskustvo, Kingston FURY ima proizvode za vas.“

Kingston FURY DRAM asortiman pruža vam najbolje iz oba sveta: ekstremne performanse i maksimalni spokoj prilikom korišćenja uz 100-postotna fabrička testiranja pri brzini, a podržan je i doživotnom garancijom uz preko 30 godina iskustva rada u industriji.