Povećanje produktivnosti uz zaštitu privatnosti je stvarnost uz novi Philips 242B1V

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje novi Philips 242B1V LCD monitor od 24 inča (23,8 “/ 60,5 cm). Dizajniran da pomogne profesionalcima u poboljšanju produktivnosti uz zaštitu osetljivih podataka i sadržaja, ovaj novi model dolazi s Full HD rezolucijom (1920 x 1080) i SmartImage tehnologijom za najbolju vizuelizaciju slika i video zapisa.

Obezbedite poverljive podatke od vizelnog hakovanja

Philips 242B1V trenutno stvara privatnost uz jednostavno prebacivanje u privacy način rada, sprečavajući tako vizuelno hakovnje i skrivanje ekrana od ljudi u otvorenim kancelarijamai coworking prostorima. Ova nova inovativna karakteristika zaista je posebno dizajnirana za one kompanije i profesionalce koji se bave osetljivim podacima kojima je potrebno da još više zaštite njihovu poverljivost. Philips Privacy Model integrisano je rešenje za privatnost bez problema s nespretnim zaštitnicima ekrana. Jednostavnim pritiskom na dugme ekran se čini mračan i jedva vidljiv s obe strane, dok u središtu ima jasne vizuelne prikaze. Zahvaljujući toj opciji, samo korisnik koji je direktno ispred monitora može da čita sadržaj na monitoru, što je prednost sigurnijeg načina rada.

Odličan kvalitet slike i prijatno korisničko iskustvo

Dok pomaže u zaštiti podataka na ekranu, novi Philips 242B1V pruža i visokokvalitetne slike u Full HD rezoluciji (1920 x 1080) i uz IPS tehnologiju za izuzetno širok raspon tačne reprodukcije boja i široke uglove gledanja od 178 stepeni.

Osim privatnosti i performansi, ovaj novi model prepun je karakteristika koje povećavaju udobnost za ergonomski prihvatljiv radni prostor. Monitor je opremljen Easy Read načinom rada koji garantuje iskustvo čitanja na papiru i SmartErgoBase postoljem podesivim po visini, s mogućnošću okretanja i naginjanja, što omogućuje korisnicima da monitor postave na idealnu udaljenost i položaj gledanja. Philips 242B1V takođe uključuje i LowBlue način rada, posebno razvijenu tehnologiju koja smanjuje štetnu kratkotalasnu plavu svetlost i FlickerFree tehnologiju koja smanjuje titranje ekrana za prijatnije gledanje.

Pročitajte i tekst:  Povratak u školu donosi veliko sniženje HONOR proizvoda

Održiv i ekološki spoj sa sjajnim preformansama

Ekološka jezgra ovog monitora sjaje svojim inovativnim karakteristikama. Philips 242B1V ima tri glavne karakteristike koje pomažu u uštedi uz istovremeno osiguranje najboljeg kvaliteta i udobnosti: LightSensor, PowerSensor i SmartImage tehnologije. Dok LightSensor donosi savršeno osvetljenje s minimalnom snagom jer dodatno smanjuje potrošnju energije, ugrađeni PowerSensor detektuje prisutnost korisnika i automatski prilagođava osvetljenje monitora smanjujući ga, kada se korisnik odmakne, radi dužeg životnog veka monitora i smanjenja troškova energije do 70 posto.

SmartImage je ekskluzivna korisnička Philips tehnologija koja optimizuje performanse ekrana. Na osnovu analize prikazanog sadržaja SmartImage prilagođava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika i videozapisa.

Pored širokog asortimana najsavremenijih inovacija, Philips 242B1V sveukupno je energetski efikasan i u skladu s više ekoloških standarda i sertifikata, uključujući EnergyStar 8.0, EPEAT  i RoHS.

Čuvar privatnosti s vrhunskim karakteristikama i ekološki prihvatljiv, Philips 242B1V monitor biće dostupan od sredine juna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.786,00 din. (bez PDV-a).