Maxell Home Studio slušalice

Zaista je teško pronaći slušalice koje su istovremeno kvalitetne i jeftine. Na sreću, takvi proizvodi postoje, a jedan od njih je Maxell Home Studio. U pitanju su slušalice standardne veličine koje pokrivaju uši i prvenstveno su namenjene za reprodukciju multimedijalnih sadržaja. Samim tim, Maxell Home Studio slušalice mogu da se iskoriste i za igranje uz ostvarivanje vrhunskog kvaliteta zvuka.

Slušalice su tako dizajnirane da obezbeđuju udobnost i pri dužem nošenju na glavi (recimo prilikom gledanja filmova). Veliki mekani jastučići nežno naležu na uši, a sunđerom postavljen podesivi nosač na glavi neće žuljati. On kliže po metalnim vođicama koje slušalicama daju neophodnu čvrstinu.

Zvuk slušalica je kristalno jasan i daleko je kvalitetniji od cenovne klase kojoj pripada. Tome možemo da pridružimo i činjenicu da je njihov frekventni opseg od 10 Hz do 28 KHz, što im uz osetljivost od 105 dB daje za pravo da u nazivu imaju „Home Studio“. Takođe, pomenuli bismo i kvalitan, 3.5 mm pozlaćeni konektor, a u paketu se dobija i konvertor na 6.35 mm standard.

Na kraju možemo da kažemo da ćete za 2499 dinara, koliko koštaju, teško pronaći bolje i kvalitetnije slušalice.

Kontakt: www.dudico.com

Pročitajte i tekst:  IKEA FÖRNUFTIG – Pristupačan prenosni prečišćivač vazduha