Commvault integrisana rešenja u borbi protiv ransomvera

Ransomver je svuda. Kako biste bili sigurni da su vaši podaci zaštićeni, bezbedni i dostupni u svakom trenutku, potrebna vam je vodeća tehnologija i odgovarajući partner koji će je obezbediti. Svi dobavljači će tvrditi da raspolažu najboljim rešenjem, ali šta na to kažu stručnjaci? Saznajte prave činjenica o inteligentnim rešenjima za upravljanje podacima kompanije Commvault putem ova dva nedavno predstvljena Gartnerova izveštaja:

  • Gartnerove kritične mogućnosti u domenu rešenja za izradu rezervnih kopija i oporavak podataka za 2020. godinu. Od devet dobavljača u devet kritičnih mogućnosti u tri slučaja upotrebe, Commvault je postigao najbolje rezultate: javni cloud (4,15 od 5), virtuelno okruženje (4,18 od 5) i fizičko okruženje servera (4,09 od 5).
  • Gartnerov magični kvadrant u domenu rešenja za izradu rezervnih kopija i oporavak podataka. Commvault je deveti put imenovan za lidera.

Možete se osloniti na jedinstveno, integrisano rešenje za oporavak podataka kompanije Commvault u borbi protiv pretnji koje donosi ransomver. Obezbedićemo vam kompletnu zaštitu koja umanjuje rizike u svim krajnjim tačkama i aplikacijama.

Bez obzira na izazov, Commvault će vas pripremiti. Od rezervnih kopija i upravljanja podacima u oblaku, do opsežne arhitekture i usaglašenosti, pružićemo dokazana rešenja kako bi vaši podaci bili zaštićeni i dostupni.

Pročitajte i tekst:  LG predstavlja fleksibilni zakrivljeni OLED Open Frame displej