IFA 2019 uživo: MOTOROLA predstavila “Moto E6 Plus”, evo kad stiže u Srbiju i koja će biti cena

Uvek smo govorili da odlične karakteristike ne moraju skupo da koštaju. Ponosno smo što sa  moto porodicom, možemo da ponudimo korisnicima pouzdan, kvalitetan telefon po pristupačnoj ceni. Sa moto e6 plus idemo korak dalje predstavljajući sistem dvostruke kamere i prelepe dizajn.

sistem dvostruke kamere

Po prvi put je u Motorola pametnim telefonima dostupan sistem dvostruke kamere, najbolji svoje vrste po ovom cenovnom rangu. Glavna kamera od 13 megapiksela nudi veliku veličinu piksela od 1,12µm I stvara predivne oštre snimke. Veliki otvor blende f/2.0 omogućava vam mnogo prostora da se slikate u različitim scenarijima osvetljenja, istovremeno održavajući kvalitet slike I detalja.

Senzor dubine od 2 megapiksela i ugradjeni bokeh mod omogućavaju vam da izbrišete prednji plan ili pozadinu kako bi ste dobili izgled koji zelite. Takodje možete biti kreativni pomoću režima lepote, koji vam omogućava da ulepšate objekat u opcijama podešavanja kamere. Bez obzira da li snimate portret, pejzaž ili snimak izbliza, ovaj sistem dvostrukih kamera sigurno će vam doneti bolji kvalitet fotografija.

raznobojni dizajni vas imaju na umu

Moto e6 plus ima unapređen moderni dizajn od vrha do dna. Ekran telefona od 6.1 inča je veći i bolji nego ikad, nudeći vrhunski doživljaj gledanja bez obzira na to kako ga koristite. Bez obzira da li uživate u gledanju svoje omiljene emisije ili prelistavate svoj snimak, Max Vision HD+ pomaže da svaka aplikacija izgleda najbolje. Nema potrebe da pravite kompromis i birate veličinu ekrana ili udobnost – moto e6 plus je još lakši i komforniji za držanje od prethodnika. Dostupan u četiri zapanjujuće metalik završne obrade, uključujući karipsko plavu, bogatu brusnicu, blistavu višnju i polirani grafit kojima će moto e6 plus zasigurno ostaviti utisak.

Pročitajte i tekst:  Ako vam nedostaju putovanja - Ovo je pravi sajt za vas „Drive & Listen“

napravljen za bolje selfije

Dvostruke zadnje kamere nisu jedini način snimanja zadivljucih fotografija. Možete samouvereno praviti selfije u uslovima tamnijeg osvetljenja zahvaljujuci bljesku ekrana.

Namenski ulaz za mikro SD karticu daje dodatnih 512 GB prostora za skladištenje, tako da nikada ne morate brinuti o brisanju fotografija kako bi ste napravili mesta za više.

dva oblika sigurnog pristupa

Za brz I lak pristup omiljenim aplikacijama, skener otiska prsta na zadnjoj strain telefona je spreman kada I vi. Skener je suptilno smešten ispod Motorola logotipa, tako da možete zaboraviti da je tamo sve dok vam ne zatreba. Moto e6 plus takodje podržava tehnologiju prepoznavanja lica za dodatnu lakoću I sigurnost.

prepun snage

Ostavite punjač kod kuće zahvaljujući bateriji od 3000 mAh koja se može skinuti. Sa mnogo sati korišćenja možete koristi telefon ceo dan I zaboraviti na punjenje do sutra.

Moto fanovi takodje mogu da uživaju u istom  besplatnom softveru uz doživljaj koji vole sa moto e6 plus koji pokreće Android™ Pie. Nikada ne morate brinuti da ćete propustiti ritam (ili odličan snimak) zahvaljujuci osmojezgarnom procesoru telefona od 2,3 Ghz. Zato samo nastavite i maksimalno koristite svoj telefon – može da izdži.

Za više informacija o moto e6 plus I kompletnu listu specifikacija posetite  https://www.motorola.com/rs/sr

Nova motorola e6 plus  sa 2/32 GB memorijom će biti dostupna u Srbiji od 16.09.2019. po ceni od 17.990,00 RSD.

Pročitajte i tekst:  Izbor naziva domena – putevi i stranputice