Kompanija LG predstavlja “LIFE REIMAGINED” na sajmu IFA 2022 u Berlinu

Na ovogodišnjem IFA sajmu, globalni inovator, kompanija LG Electronics (LG), predstavila je raznovrstan asortiman sofisticiranih lifestyle rešenja dizajniranih po meri i ukusu potrošača, prateći trendove sveta koji se stalno menja. Izložbena tema kompanije LG „Life reimagined“ prikazala je viziju boljeg i lakšeg života korišćenjem personalizovanih proizvoda i usluga koji donose nove mogućnosti i iskustva u svakodnevnom životu.

Na LG štandu (Hala 18, Messe Berlin) u okviru IFA sajma, posetioce je dočekao zapanjujući 97-inčni OLED evo Gallery Edition (G2) TV. To je najveći OLED televizor na svetu koji kućnoj zabavi daje potpuno novu dimenziju zahvaljujući samoosvetljujućim pikselima i OLED kvalitetu prikaza, naprednim AI tehnologijama za obradu slike, kao i impresivnim dimenzijama. Nekoliko najnovijih, vrhunskih LG televizora sa velikim ekranom izloženo je na IFA sajmu, uključujući i nagrađivani 88-inčni LG SIGNATURE OLED TV 8K.

Pored toga, posetioci LG štanda su bili u prilici da uživaju u impresivnom OLED gejmingu u retro-stilu, a sve to u „Flex Arcade” zoni. Tamo se nalazilo nekoliko lokacija na kojima su korisnici bili u prilici da isprobaju nove igre za konzole i klasike stare škole na najsavremenijim LG OLED televizorima, među kojima je i prvi fleksibilni 42-inčni OLED TV na svetu – potpuno novi LG OLED Flex. Sa neverovatnih „20 krivina na jednom ekranu“ i mnoštvom funkcija namenjenih igračima, Flex pruža korisnicima do sada neviđenu slobodu personalizovanog podešavanja za video igre.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: Predstavljamo Motorola g60, evo kad stiže kod nas i po kojoj ceni

Na LG štandu bila je i Lifestyle zona, gde su posetioci mogli da istraže širok spektar LG proizvoda i usluga koji se mogu „skrojiti“ prema svačijem ukusu. U Experience zona su se mogli videti zadivljujući modeli LG Lifestyle televizora, najnovijih audio rešenja, poput prepoznatljivog LG XBOOM 360 bežičnog zvučnika, kao i ekskluzivni komadi nameštaja i kućnih predmeta koji su napravljeni u saradnji sa holandskim lifestyle brendom – Moooi.

Među ostalim inovacijama kompanije LG koje su bile prikazane, izdvajaju se rešenja za održavanje obuće, Shoe Styler i Shoe Case. Tu su i AI modeli mašina za pranje i sušenje veša koji omogućavaju brže i praktičnije pranje i sušenje, kao i Aero Furniture- prečišćivač vazduha „stonog tipa“ koji briše granice između nameštaja i uređaja za kvalitet vazduha. Učesnici IFA mogli su da iskuse „iz prve ruke“ najnovije LG monitore koji poboljšavaju ergonomiju i produktivnost na Ergo Monitor radnoj stanici ili da uživaju u velikom izboru najboljih monitora za video igre u UltraGear Gaming Monitor Play zoni.