LG Electronics predstavlja najsavremenije kućne aparate na sajmu “AWE 2024” u Šangaju

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je najsavremenije kućne aparate i tehnologije namenjene domaćinstvima na sajmu Appliance & Electronics World Expo (AWE) 2024 koji je održan u Šangaju, od 14. do 17. marta. U saradnji sa Jingdong-om (JD), jednom od najvećih kineskih kompanija za e-prodaju, LG je predstavio vrhunske kućne aparate koje potrošači mogu da kupe preko JD online prodavnice.

Pod sloganom „Unapredite životni stil uz LG“, kompanija predstavlja kako izgleda unapređeni stil života koji omogućuju inovativni uređaji. U okviru izložbe postoji nekoliko zona koje će posetioci moći da obiđu.

U LG x JD Alliance zoni prikazani su revolucionarni uređaji koji će biti dostupni na JD online prodavnici, zajedno sa naprednim tehnologijama zbog kojih je kompanija LG glavni igrač na globalnom tržištu kućnih aparata. Prvog dana sajma, LG i JD je preko live stream-a prikazao uređaje poput WashTover, LG Styler, InstaView frižidera, klima uređaja, kao i 77-inčne i 83-inčne OLED televizore.

U Upgrade Your Lifestyle zoni je predstavljen harmoničan koncept „Fix & Max“ sa kućnim aparatima koji su integrisani u realistična okruženja kuhinje, radne i dnevne sobe gde su posetioci mogli da se uvere kako LG kućni aparati unapređuju život kod kuće.

LG ThinQ Home zona pokazuje pametno i praktično iskustvo digitalnog domaćinstva koje omogućava revolucionarna LG ThinQ UP – platforma koja olakšava kontrolu i upravljanje uređajima, bilo da ih uključuje/isključuje ili selektuje neku od specijalizovanih ciklusa/funkcija.

Pročitajte i tekst:  Samsung predstavlja najnovije kućne aparate sa unapređenom konektivnošću i AI mogućnostima

Svojim živim, dinamičnim bojama, MoodUP Bridge je privukao pažnju posetilaca LG štanda na AWE 2024 sajmu. Prvi put predstavljeni 2023. godine, LG MoodUP frižideri imaju LED panele na vratima vratima koji menjaju boje, a sve se može kontrolisati preko LG ThinQ aplikacije.

Tu je i Air Solution salon, gde su posetioci mogli da vide i dožive LG uređaje za regulaciju vazduha, uključujući PuriCare AeroTower, AeroFurniture i LG PuriCare Objet Collection HydroTover.

LG Innovation Tech zona predstavlja tehnologiju AI Direct Drive (AI DD) popularnih LG mašina za pranje i sušenje veša, opremljenih najnovijim Direct Drive Motor-om. Inteligentno brinući o vešu, AI DD detektuje težinu i mekoću tkanine, kao i vrste tkanina koje se peru, a zatim automatski određuje idealan ciklus za najefikasnije čišćenje i zaštitu odeće. Tu je i poslednji LG Styler, sa unapređenim rešenjima za negu odeće.

Zona Laundry Solution & Trendy Kitchen je mesto gde su posetioci mogli da pronađu LG pametna integrisana rešenja za negu odeće i kuhinjske uređaje visokih performansi. Posetioci su mogli da vide LG rešenja za pametnu negu odeće od mašine za pranje i sušenje, do rešenja za negu odeće i peglanje. Tu su i različiti modeli InstaView frižidera sa elegantnim završnim obradama koje su pogodne za svaki enterijer.

Posetioci su imali priliku da posete i zonu LG Objet Collection, na kojoj su predstavljeni impresivni proizvodi LG Objet kolekcije. U IT Gaming zoni, posetioci su mogli da probaju neku video igru na LG UltraGear OLED monitorima i LG gram Pro laptopovima.

Pročitajte i tekst:  HONOR zvanično potvrdio još jedan vodeći pametni telefon u saradnji sa Porsche dizajnom

Tu je i zona za kampovanje i relaksaciju koja je postavljena kao interaktivni prostor na otvorenom. Ovde su predstavljeni LG StanbyMe Go i LG CineBeam Q. Takođe, LG MAGNIT, 163-inčni Micro LED ekran, ne samo da osvaja posetioce svojom visokokvalitetnom slikom, već nudi i druge prilagodljive ekrane velikih razmera za potrebe B2B kupaca.

„Uzbuđeni smo što možemo da predstavimo unapređen životni stil kroz korišćenje inovativnih kućnih aparata i tehnologija koje su predstavljene na AWE 2024. Kompanija LG će nastaviti da kreira pametna rešenja za život, kreirana da zadovolje jedinstvene ukuse, preferencije i potrebe svakog kupca,” rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution.