Ovo je gedžet koji će bukvalno svi poželeti da imaju!

Nedavno smo testirali i opisali jedan potpuno inovativan proizvod, NylonBack Toothbrush kompanije Y-Brush, čija je premijera bila na sajmu potrošačke elektronike IFA 2022 u Berlinu, a ovo je na neki način nastavak tog teksta…

Tehnologija je duboko zagazila u sve pore našeg života, pa se inovacije pojavljuju i tamo gde ih odavno nije bilo. Jedna od takvih, veoma korisnih, inovacija je i Y-Brush Water Flosser, moderna zamena za zubni konac. Ona radi na principu mlaza vode, koji detaljno uklanja nečistoće i bakterije između zuba i iz teško dostupnih mesta u ustima. Efikasnost čišćenja ostvaruje se rotacijom mlaznice od 360 stepeni i ostvarivanjem pulsiranja mlaznice (1200 puta u minuti).

Jedna od velikih prednosti ovog sistema je što je bezbolan. On je znatno blaži prema zubima i desnima od običnog zubnog konca, koji često dovodi do pojave krvarenja tokom upotrebe. To je i razlog što mnogi korisnici izbegavaju da koriste ovaj tradicionalni dodatak četkicama za zube, pa samim tim i ne mogu da uklone sve ostatke hrane između zuba. Druga bitna stvar je što je jačina mlaza Water Flosser-a dovoljna da uklanja čak i kamenac, što dodatno pomaže prevenciji bolesti zuba i desni.

Sam uređaj je vodootporan i kompaktnih dimenzija, ali uprkos tome u njega staje 100 ml vode. Upotreba je jednostavna – pokreće se putem pritiska na power dugme, a ugrađena punjiva baterija izdržava višednevnu svakodnevnu upotrebu.

Pročitajte i tekst:  Nove Huawei bluetooth slušalice dostupne u prodaji

Cena: 59.99 €

Kontakt: Y-Brush