Probudi olimpijski duh u sebi uz HONOR Band 6

Olimpijski duh je ovladao svetom i atmosfera sportskog bodrenja pratiće nas sve do 8. avgusta do kada traju, možemo slobodno reći, jedinstvene i dugo očekivane 32. Letnje olimpijske igre u Tokiju. Pratićemo netremice naše predstavnike i navijati za nove olimpijske medalje. A dok očekujemo i prva takmičenja, atmosfera iz olimpijskog sela inspiriše nas da se i sami posvetimo sportskim aktivnostima i fizičkoj aktivnosti.

Kako profesionalnim sportistima, tako i svim rekreativcima neophodan je pouzdan saveznik koji će ih pratiti na svakom koraku i pružiti detaljnu analizu performansi. Kompanija HONOR nastavlja da pruža takvu vrstu podrške pomerajući granicu u kreiranju funkcionalnih pametnih uređaja. HONOR Band 6 pametna narukvica je upravo takav gedžet koji će biti nezamenjiv za sve rekreativce, ali i one koji se profesionalno bave sportom.

Nova generacija fitness trekera sa 6 funkcija koje čine tvoj svakodnevni život zdravijim

Band 6 pametna fitness narukvica nudi širi opseg funkcija koje prate vaše zdravlje i fizičku aktivnost, a zahvaljujući unapređenoj tehnologiji svakog dana dobijate detaljan i precizan uvid u stanje vašeg organizma. Jedan od glavnih indikatora opšteg zdravlja jeste nivo zasićenosti krvi kiseonikom. HONOR Band 6 kombinuje najnovije optičke hardverske i softverske algoritme pulsnog oksimetra za precizno utvrđivanje nivoa kiseonika u krvi.

Pored saturacije, ova pametna narukvica poseduje i TruSeen 4.0 inteligentni 24-časovni monitor srčanog ritma koji može da detektuje nepravilne otkucaje srca i pošalje upozorenje. Ove dve funkcije pružiće vam ključne informacije o stanju vašeg tela tokom bavljenja sportom.

Pročitajte i tekst:  HONOR - novi član GSMA asocijacije

A izbor sportske aktivnosti je samo na vama. HONOR Band 6 prati čak 10 profesionalnih režima vežbanja, kao što su trčanje, plivanje, vožnja bicikla, kao i mogućnost automatskog prepoznavanja aktivnosti. Pametna narukvica će pratiti vaš napredak, pređenu razdaljinu, potrošnju kalorija, ali će precizno meriti i otkucaje srca u realnom vremenu i slaće vam povratnu informaciju tokom vežbanja.

Napredak u treningu i fizičkoj spremnosti zavisi i od stanja organizma, a ova pametna fitness narukvica pružiće vam upravo sve neophodne informacije. Nakon treninga, telu je neophodan i odmor, a to znaju i naši olimpijski predstavnici koji će se takođe odmarati između takmičenja. Band 6 je i tu neprikosnoven, budući da nudi detaljnu analizu trajanja i fazi sna zahvaljujući unapređenom TruSleep algoritmu.

Fitness narukvica će detektovati sve faze sna i dati upozorenja i preporuke kako da unapredite spavanje i na kvalitetniji način pripremite telo i um za nove izazove. Kako biste se kvalitetno odmorili, Band 6 nudi i opciju vežbi disanja koje će vam pomoći da se opustite.

Pored vežbi disanja, možete pratiti i nivo stresa a verujemo da će vam pomoći tokom napetog bodrenja naših predstavnika na Olimpijadi. Istrajnost je jedna od performansi koja pravi razliku između dobrih i vrhunskih sportista a takva istrajnost odlikuje i Band 6 koji vas neće izneveriti tokom 14 dana standardnog ili 10 dana intenzivnog korišćenja. Brzo magnetno punjenje garantuje da Band 6 može da prati čak i najzahtevnije korisnike.

Pročitajte i tekst:  Udružili se Honor i Doktor Strejndž

Dok očekujemo svečano otvaranje i prva takmičenja, podešavamo podsetnike na koje će nas podsetiti naše Band 6 pametne narukvice!

HONOR Band 6 je dostupan u ovlašćenim maloprodajama po preporučenoj ceni 7.990,00 dinara.