Novogodišnji pokloni za Geekove

Nova godina je vreme darivanja – svi želimo da obradujemo svoje bližnje i prijatelje i da im koliko-toliko ulepšamo ovu sumornu stvarnost. Ako se do sada niste odlučili šta da poklonite nekom od ukućana ili prijatelja koji su pri tom ljubitelji gedžeta, pripremili smo za vas listu interesantnih poklona, koji ne moraju da budu skupi, ali su drugačiji i sigurni smo da će im se svideti.

21839291-smartphone

Dodatna baterija – privezak za ključeve – Xwave Box 10

xwave_box-10_malaDodatne baterije su danas praktično neophodan dodatak za mobilne telefone. Ali mana im je što su obično kabaste i nezgodne za nošenje. Xwave Box 10 je dovoljno kompaktna baterija da može da se nosi u džepu kao privezak za ključeve, a pri tome je dovoljno velikog kapaciteta da u potpunosti napuni većinu mobilnih telefona.

Više informacija: www.nt.rs

Cena: 899 din.

Virtuelna realnost dostupna svima – Xwave VR-Box

xwave_vr-box_3d_malaKaciga za virtuelnu realnost koja je kompatibilna sa najvećim brojem pametnih telefona koji su danas u upotrebi. Xwave VR-Box je praktično dizajnirana VR kaciga, jednostavno se montira, lako se podešava prema svakom korisniku i dobro leži na glavi. A VR besplatnog sadržaja danas već ima dovoljno da možete da provedete sate i sate gledajući ga sa ovom kacigom. Više detalja o Xwave VR-Box kacigi pogledajte u posebnom tekstu.

Više informacija: www.jeftino.rs

Pročitajte i tekst:  BenQ XL2730Z – monitor za profesionalne igrače!

Cena: 1.399 din.

Zvuk na daljinu – Maxell Mxh-Wl1000 Wireless slušalice

maxell-mxh-wl1000-wireless_malaUkoliko nekog želite da obradujete sa kvalitetnijim i malo skupljim poklonom, a još ako je ta osoba ljubitelj muzike, preporučujemo Maxell Mxh-Wl100 Wireless slušalice. Odlično su dizajnirane, lepo leže na glavi i imaju mekane jastučiće za uši. Zvuk dobijaju preko UHF predajnika koji se povezuje sa izvorom zvuka, a domet im je čak 25 metara. Nema kablova, nema ograničenja i nema dodatne buke. Osoba kojoj poklonite ove slušalice moći će da radi šta god poželi i da pri tome bude slobodna da se kreće i ne razmišlja o ograničenju koje donose slušalice sa kablovima.

Više informacija: www.dudico.com

Cena ovog poklona je 4.699 dinara.

Muzika svuda i na sve načine – Xwave B COOL

xwave_b-cool_malaMali, a moćan zvučnik. Za svoju veličinu ima izuzetno glasan i kvalitetan zvuk. Radi na baterije, može da se preko Bluetooth konekcije poveže sa telefonom, a poseduje i MicroSD i USB slotove za direktnu reprodukciju muzike. I to nije sve. Xwave B COOL ima ugrađen i FM radio prijemnik, kao i mogućnost povezivanje bilo kog izvora zvuka preko klasičnog 3.5 mm stereo konektora. Postoji desetak različitih kolornih varijanti, pa smo sigurni da ćete pronaći odgovarajuću kombinaciju za svaku osobu kojoj poželite da kupite ovaj proizvod.

Više informacija: www.nt.rs

Cena: 1.590 din.

Malo veće i mnogo bolje – Xwave B CUBE

Pročitajte i tekst:  Predstavljamo - MAXELL Ultra Slim Bluetooth slušalice

xwave_b-cube_red_malaUkoliko želite nešto još bolje od Xwave B COOL zvučnika, preporučujemo Xwave B CUBE. Nešto je većih dimenzija, mnogo je lepšeg dizajna i daje još jači i kvalitetniji zvuk. Sve ostalo što smo napisali za Xwave B COOL važi i za ovaj model. Samo za nijansu je skuplji (1790 dinara), pa smatramo da je to još bolja kombinacija za poklon.

Više informacija: www.nt.rs

Cena: 1.790 din.

FM radio slušalice – HX-007

slusalice-bezicne-xh-007_malaVišenamenske slušalice koje mogu da se koriste samostalno ili da bežičnim putem reprodukuju zvuk od nekog udaljenog izvora. Slušalice imaju bazu sa antenom koja se povezuje sa izvorom zvuka, a u njima se nalazi prijemnik. Pošto se prenos zvuka obavlja FM frekvencijom, domet je dosta velik i ne smetaju zidovi. A kada ste izvan dometa predajnika, možete da uključite FM radio prijemnik koji je uključen u slušalice. Cena ovog interesantnog hibrida je samo 594 dinara, pa HX-007 slušalice ne predstavljaju samo interesantan i koristan, već i jeftin novogodišnji poklon.

Više informacija: www.profi.rs

Cena: 594 din.

Unesite zvezde u sobu – X-Star No 1.

x-star_no1_malaŠta je lepše nego tokom vedre letnje noći sesti na travu i gledati u zvezde. Leto ne možemo da vam donesemo, ali zahvaljujući X-Star No.1 zvezde možete da imate i u svojoj sobi. Sa ovim projektorom ispunićete noćnu tamu spektrom zvezda i napravićete romantičnu novogodišnju atmosferu, dopunjenu autentičnim zvucima prirode.  Idealno rešenje za opuštanje i uživanje.

Pročitajte i tekst:  Najbolje slušalice za proleće 2022.

Više informacija: www.nt.rs

Cena: 1.890 din.

Bluetooth slušalice za sportiste TnB

Bežične, bluetooth slušalice, ali ovog puta namenjene sportistima, tako da se mogu koristiti za vreme trčanja ili bilo kog drugog vežbanja. Vodootporne su, pa im ni kiša ni znoj ne smetaju, a mogu se koristiti uz bilo koji pametni telefon ili tablet računar koji ima bluetooth konekciju. Imaju integrisanu litijumsku bateriju koja ima autonomiju od 8 sati, a tu je i integrisan mikrofon, pa se može 12589cbspbk-pdt1-1telefonirati i tokom vežbanja. Idealan novogodišnji poklon, ovog puta za one koji se bar rekreativno bave sportom.

Više informacija: www.dudico.com

Cena: 4.999 din.